Velkommen til vores nye hjemmeside - Seksualvejlederforeningen
21910

Velkommen til vores nye hjemmeside

Her har du Seksualvejlederforeningens nye hjemmeside.

Tag et kig omkring.

Seksualvejlederforeningen har fået ny hjemmeside for at kunne leve op til de nyeste standarder og for at hjemmesiden er så funktionel som muligt på alle platforme, som tablets, smartphones og almindelige computere.

På hjemmesiden har du forskellige muligheder, afhængig af, hvad du søger:

• Hvis du søger en seksualvejleder i dit nærområde, kan du finde en i menuen “Find seksualvejleder”. Der er flere profiler på vej i de kommende uger og måneder.
  • Hvis du er seksualvejleder og ønsker at få en profil, så andre kan finde dig og gøre brug af dine kompetencer, skal du logge ind på “For medlemmer” og følge vejledningen der.
  • Hvis du er medlem af Seksualvejlederforeningen, kan du logge ind under “For medlemmer” og finde referater fra bestyrelsesmøder og netværksmøder samt andet godt, der vedrører foreningen.
  • Hvis du ønsker at blive medlem af Seksualvejlederforeningen, kan melde dig ind her

God fornøjelse med den nye hjemmeside.